TRÖTT!!!!

Känner mig som Skorpan idag. Får se om jag orkar skriva lite senare. Jobbat hela dagen. Hämtat Dennis, en snabbis til stallet och har precis ätit middag...


Julpyntning och storhandling.

Idag har jag som de flesta varit o storhandlat mat. Massor blev det. Trodde nästan att armarns skulle gå av när jag skulle gå upp för trappen... Men nu finns det mat för ett tag i alla fall. =)

Har fuskat lite med jul pyntningen. Kunde inte hålla mig....



Det är nog det mysigaste med vintern, när det är massa snö, mörkt o alla har massa julbelysning.  

Hämtade Dennis idag oxå. Min lilla gos unge. Vi har tagit det lugnt hela kvällen o tittat på Nalle Phu.
Dax för honnom att sova snart nu, då det är dagis imorgon.
Och vi andra här hemma skall se på Arga snickaren o sedan Greys Anatomy. Bara älskar den serien. Så får man gråta några tårar. ;)

Trodde jag hade tappat mitt körkort idag, men jag hittade det sedan i ett väldigt undligt fack i väskan. Undrar verkligen varför jag la det där????

Imorgon skall Texas vacineras, o jag jobbar. Hoppas verkligen att det går vägen... Håll tummarna för det är ni snälla.

Nej nu är det dax att värma välling till sonen min...

Natti


Höstbus o inbrott på jobbet....

Har ju haft Dennis hemma ett par dagar nu. Vet inte om han är smittbärare ännu, så vi träffade Frida o Emil nere i Velamsund för att passa på att busa lite när solen äntligen skiner. Tyvärr så var Dennis lite loj o blev snabbt trött, så det blev typ bara två timmar ute, men det var mysigt ändå. ♥





Så har det varit inbrott på jobbet igen... Denna gång tog de ett släp, en fyhjuling, massa däck och en däck vagn. Vad är det som har hänt med lilla Ingarö egentligen. Sen i somras har det varit två inbrott på macken samt min o Luddes bil utanför. Knasigt värre. Fast jag är ändå inte orolig över att stå där själv på kvällarna. Det är så lugnt o jag känner mig helt lugn. =)
Snart åker chefen o hanns fru bort på semester i två veckor oxå, o då har jag deras pass 8-16 vaeje dag. Ska bli super skönt att kunna få några lediga KVÄLLAR helt för mig själv... =)

Syrran o Tim kom över o fikade nu på kvällen när jag jobbat klart. Super trevligt tycker jag.

Spelning, inbrott i bilen, jobb, sjukt barn mm....

Okej, jag vet, jag är inte så bra att uppdatera jämt.
Passar på att dra lite nu då...

I lördags spelade några vänner till mig på Eddys Bar i Orminge. Så det var jag o såg. Mamma kom dit oxå. Christer, Ludde, Frida o Martin oxå. O så jag det ju massa Orminge folk där som jag inte träffat på många många år. Hade skit kul o bandet var jätte bra. Fakriskt mycket bättre än jag trodde de skulle vara. =)


Christer dricker ju inte så han körde. Hemma typ halv 3. Trötta som attans. Ludde sov på soffan, då vi öppnade macken på söndagen, tog en härlig morgon promenad upp dit på morgonen.

Skrev på FB att jag var trött o ville hem o sova. Chefen var då super snabb att lägga en kommentar om att det inte skulle gå ut över jobbet, som tur var så la mamma in en kommentar precis efter om att han skulle vara stolt över att vi jobbade där osv istället. O det var tur, för då slapp jag skriva något jag skulle ångra sedan....

När klockan äntligen blev 16 o jag slutade. Väl ute vid bilen upptäcker jag att det har varit inbrott i både min o Luddes bil, de har slagit sönder rutor på båda bilarna. =( Jag blev bara av med ett flak öl, men det låg i bakluckan så det var inget som sågs utifrån. Ludde blev av med en Ipod o en gps. JÄVLA SNORUNGAR.. Vi är väldigt inne på att det är ett gäng "epa raggare" som varit i farten. O jag har ju bara trafik försäkring på min bil, får med andra ord stå för rutan själv... =( Så nu sitter där en bit kartong o lite plast istället.

Har tagit bort chefen o hanns fru från min FB nu. Då han i måndags gick runt o sa till mina kollegor att han tyckte min mamma var knäpp o skrev dumma saker. Hon får skriva precis vad  hon vill.... De har inte sagt något ännu om det, så jag vet inte ens om de märkt det.

I onsdags morse kom Örian förbi o lämnade Dennis hos mig. Han får vara hemma resten av veckan. Vi misstänker att han är "frisk smittobärare" så jag ska försöka få tag på läkaren idag för att göra en hals odling på honnom. Så får vi se. Han var i alla fall super glad o mysig hela dagen igår. ♥

Idag ska vi baka pepparkakor. Smarrigt...

Fick mail från ena familjen som hjälper mig med Texas. Det hade gått toppen bra i helgen o de tycker mycket om honnom. Underbart skönt. De har på lördagar o denna helg som kommer nu så börjar den andra familjen på söndagar oxå. Så då har jag honnom inte alls på helgerna utan kan koncentrera mig helt på Dennis eller jobb eller vad det nu är. =)

Nehe, tror jag fick med det mesta, nu är det dax att ringa läkaren o försöka få en tid...


Handlar på Coop

0-6ce01438229b79b8ead0e7033579e772.png

Kolla varifrån!








 

Igår hjälpte Dennis mig att handla till middagen, han tyckte att det var skoj och var jätte duktig. ♥
Tyvärr så gjorde jag misstaget att låta honnom bestämma vad det skulle bli till middag, o han valde blodpudding. Jag som avskyr det. Men det var ju bara att bita ihop, le och äta... Nästa gång ger jag honnom några saker han får VÄLJA mellan istället, så det blir något ätbart. ;)


Brrrrrrr!!!

Trotts att jag är inne så fryser jag bara man tittar ut. Har inte tittat på termometern, men den ligger nog runt nollan skulle jag tro. Börjar verkligen bli dax att byta till vinter däck väldigt snart. I o för sig är det väldigt vackert väder, frost på bilar o mark och solen skiner. :)

Dennis är hemma idag oxå. Hoppas att han hinner bli frisk under helgen. Verkar inte ha något slut, som vanligt då i o för sig. Idag vaknade han i alla fall på helt fel sida. Inget bra humör där inte. Ett äpple har jag fått i honnom men ingen frukost ännu.
Ska lämna honnom hos hanns pappa vid halv 2 tiden idag. Så jag hinner ut med Texas innan jobbet. Stänger macken. Bra tråkigt. Men jag slipper i alla fall att jobba med en viss kollega idag... Hi hi. Det är bra det. =)

Tvättstuge dag...

Jag o Dennis sitter i soffan o tittar på film, väntar på att få gå ner till tvättstugen igen o ta upp allt för att vika det, ska passa på att mangla sängkläderna oxå.

Iförmiddags var vi o hälsade på mamma på hennes jobb, fikade lite o så. Dennis hade jätte kul. Han får vara hemma med mig idag och imorgon. Han är lite små förkyld o hostar massor när han skall sova, tänkte att han blir ju aldrig frisk om han är på dagis o springer runt i alla basiller.

Igår hade jag en mamma o hennes dotter ute i stallet, de provrad Texas o det gick jätte bra. De ska börja med honnom på söndagar. Toppen bra. Så nu har jag en familj som tar hand om honnom på lördagar och en annnan på söndagar. Det är bra att han får lite mortion. Bara jag som ska komma igång igen oxå.

Hämtade ju en telefon igår. Som jag tydligen får BEHÅLLA oxå. Helt underbart. En Sonyericsson Satio. Super fin med 12,1 megapixel kamera o pekskärm. ♥ Super rolig telefon. Hi hi.


Medryttare.

Idag kommer det en ny familj ut till stallet o ska se om de vill hjälpa mig med Texas en dag i veckan. Hoppas de är trevliga... Har hittat en familj som tar lördagar men vill gärna att han får bli riden mer än en dag i veckan. Så får man in lite extra pengar där oxå, o det kan ju verkligen behövas. Det blir snålt med allt när jag flyttar nu...

Snart kommer Christer (min hyresvärd för tillfället) hem från tandläkaren o då ska vi åka till butiken där jag o mamma var igår. Han ska se om han hittar något, o jag ska titta på den där "mys dressen" igen. Om den e tillräckligt lång i benen tänkte jag faktiskt köpa den. =)
Måste ta mig i kragen o åka till en kiropraktor nu. Om jag inte gör det o får ordning på min höft så kommer jag ju alltid ha ont i både den o knät, o då kommer jag aldrig att kunna börja springa igen. O det är inte bra...
När vi varit i mölnvik så ska vi till orminge en snabbis oxå, för där ligger min nya mobil o väntar... Det är bra att ha kontakter. Hi hi. Den jag har nu e i o för sig toppen, trivs jätte bra med den, men vid ett tillfälle i sommras så blev jag lite (JÄTTE) arg på pappan till min son så jag kastade den i golvet, tyvärr så träffade den ett element på väg ner o skärmen spräcktes, nu ett halvår senare har det blivit massa fler sprickor som nu täcker halva skärmen, så när man får ett sms så får man gissa sig fram lite vad det står. Ska bli skönt att få en ny hel telefon igen. Undrar vad det blir tro. =)

Idag får jag hämta min son på dagis oxå ♥, denna vecka har jag honnom bara från ikväll till fredag morgon, det är hårt..... Men nästa vecka får jag i alla fall ha honnom fem dagar, tänk va skönt det vore att ha ett jobb då han kunde vara hos mig varannan vecka hela veckan istället för två dagar varannan vecka och fem dagar den andra som nu. Men jag kan i o för sig tänka mig att veckan utan honnom skulle var tok låååååång då istället. Ja ja, nu ska jag flytta först, sen ska jag tag i att se mig om efter ett nytt jobb.

Nehe om man ska ta o vara nyttig o starta dammsugaren lite innan, bädda rent i sängarna skall jag göra oxå är det tänkt....


Tjoho....

Så var det påskrivet o klart. Hi hi.
Känns otroligt. Ska bli så roligt.

Fick massa papper att läsa om hur man ska bete sig osv. Har jag något att kika på ikväll då. =)
Vi fick även prata med killen som besiktigat lägenheten, så jag fick lite svar på frågor angående att måla om osv. För just nu är sovrummet små blommit, o det känns inte riktigt som mig...

Åkte till Mölnvik en sväng efter, hittade en tränings dress jag vill ha. Svart/röd jätte fin, ska fundera lite på det först. Kostade i o för sig bara 199 kr. Hmmm.

Nej nu är det dax att lägga på ett kol, duscha o göra sig klar för jobbet. Stänger idag, mindre kul...
Måste hinna ringa till damen som har lägenheten just nu, för o prata om när jag får flytta in o sånt. 
Ska till stallet innan oxå. O kolla till ponnyn min, igår blödde han näsblod, men det hade slutat på kvällen när jag var ute igen så han hade nog bara fått sig en smäll eller nått. Han får stå idag i alla fall, för säkerhets skull. ♥


Kontrakt!!!

Jag har sån tur, det har gått så fort, o den e så bra... Menar lägenheten så klart, den jag ska skriva kontrakt på idag, 1:a hands kontrakt direkt med värmdö bostäder. En 2;a på 51kvm. Kan det bli bättre?
Denna gång så flyttar jag från ön, ÄNTLIGEN. Är faktiskt inte så kul att bo, jobba, ha stall o dagis på samma ställe. Blir ju inte så långt, bara till Gustavsberg.
Den 1/1 2010 får jag flytta in. Första gången jag har något helt eget boende, som bara är mitt... Ska bli otroligt skönt o spännande.

Nehe, nu har jag visst två st katter här som försöker gå runt på datorn, de vill nog ha lite uppmärksamhet o kjel. ;)


Hej det var ett tag sedan...

Hmmm, så var det dax igen.
Har haft bloggar tidigare, för min son, mina hästar osv.
Tänkte att nu är det dax att fixa en ny, en som tar upp allt.
Om mig, bara mig, mitt liv, min son, min ponny, mina katter, min hamster, mina vänner, min familj, mitt jobb... Ja helt enkelt om MITT LIV...


RSS 2.0