24/12


Skotta skotta skotta.....

Jag älskar det här vädret... Det enda som är lite sådär e att jag sått skotta fram bilen tre gånger på samma dag idag... Så mycket har det snöat. Lite sådär att stackarna som plogar inte riktigt hinner med heller, väldigt moddigt på vägarna. Fast det kan ju vara kul det oxå. ;)Snat åker min familj till varmare breddgrader oxå. Kommer väl hem som tre pepparkaks gubbar skulle jag tro. ♥ Får se om jag hinner sola lite solarium medans de är borta. ;)
Medans de är borta ska jag var katt vakt. Pluss att jag ska jobba en massor så det blir väl till att flänga runt lite som vanligt.

Nu sitter jag o min son o ser på Nalle Phu (som vanligt) snart skall vi gå ner till tvättstugan igen. Så man får lite rena kläder.
Fika främmande är på inväg oxå, så bullarna ska snart in i ugnen och kaffet ska på.

Ha det gött

Snö snö älskade snö...

Oj vad jag e dålig på att uppdatera här... Ska försöka att skärpa mig massor...

Jaha, sedan sist har jag messt jobbat massor. Chefen o hanns fru har ju varit bortresta så jag har haft deras pass. Kul att jobba lite dag tid. Vill verkligen ha ett sådant jobb. Vad som hellst igentligen bara det är dagtid o hellst inte helger.

Har hunnit med att fylla år oxå. 26 blev jag visst. ;) Hade familjen över på fika bara. Fick massa roliga o användbara pressenter, tex en klocka av syrran o hennes pojkvänn, pressent kort på Ikea av mamma o pappa mm.Har tyvärr inte hunnit ut med min underbara ponny så jätte mycket eftersom jag jobbat dag tid men lite i alla fall. =)

Idag var det lucia firande på dagis. Det var mysigt men min lilla bus unge till son vägrade att ha tomte luvan på sig samt attt han inte alls vill stå med de andra barnen o sjunga, han ville vara med mamma... ♥Mamma o pappa har idag varit o hämtat en hylla till mig, samt två höga cd ställ och en tv. Så nu har jag typ allt till lägenheten. Det är bara säng, matbord och stolar som jag kommer att låna av andra. Resten har jag fått från höger o vänster. Toppen bra.

Har hunnit med en promenad i kyla o snö idag, 45 min blev det bara, men bättre än ingen alls. =)

Nu ska jag titta på nya Wallander filmen o sedan gå o knyta mig.
Natti natti

Julmarknad och söndags mys... =)

Dan började med att jag fick sova till kvart över 9. Helt otroligt. Dennis somnade ju jätte tidigt igår ju... Han har ju i o för sig inte fått sova någon middag men ändå. Nu ikväll så somnade han halv 8 oxå. Får se hur det går att få upp honnom till dagis imorgon.

Idag har vi bara tagit det lugnt o myst. Åkte till siggesta på julmarknad oxå. Det var ju tur att jag inte tog med några pengar, för om jag gjort det hade jag blivit FATTIG.... Vi mötte Frida, Emil och Martin där. Kikade och lekte lite. Blev inte där så länge för det var super kallt....Nej nu ska jag ta det där glaset med vin som jag tänkte ta igår. =)

Pon and Zi............

Måste bara lägga in några av dessa, tycker de är så underbara... =)
Sonen sover redan....

Dagen började med att sonen vaknade straxt innan kl 8. (Under natten tog jag upp honnom i min säng då han sov oroligt.) Men vi låg o myste/sov ända till halv 10... ♥ 
Helt underbart. Det var verkligen inte igår man fick ligga så länge. =)
Har tagit det lugnt hela dagen, blev en sväng till coop bara. Plockat lite hemma, små städat o så.
Dennis somnade halv 8 nu ikväll. Fick tai mat hem levererad, Dennis åt tidigare så han tittade på tv, när jag ätit klart så sov han redan. Hoppas verkligen inte att han håller på att bli sjuk nu igen bara.

Nej nu ska jag se på en film snart. Ta ett glas vin tänkte jag göra oxå. =)

Takida & Moonshine

Lördag den 28/11 så bjöd jag Frida på Takidas konsär i globen. De var super bra. Fast ska jag vara ärlig så var vi nog mer intresserade av baren. ;) Inte ofta två småbarnsföräldrar får komma ut. Så då är det bäst att passa på. Hi hi. Tyvärr så fick jag igen dagen efter, men det var det värt...När de hade spelat klart var ju klockan bara straxt efter 23. Så vi ordnade skjuts o åkte till Moonshine istället. Där blev det lite mera öl.... Hi hi. Och bra musik. Några vänner till mig har ett band som för kvällen uppträdde där. Kul att vi hann med att se båda två.


Va jag e dålig på detta....

Syster ha skällt på mig igen för att jag är så dålig på att skriva här... O det kan jag ju hålla med om... =(

Vad har jag gjort sedan sist då?

Chefen o hanns fru är utomlands så jag har jobbat en massor. Helt slut nu faktiskt, o då har jag ändå 9 dagar kvar att jobba i sträck. Denna helg har jag i alla fall ledigt. Det märks ju på jobbet att man är en man kort hela tiden, förutom när Ludde byter däck, för då är vi två man kort, fast vi hinner ändå med mer än när chefen är hemma. O vi har BETYDLIGT roligare på jobbet. Man jobbar på lite hårdare och tycker att det är helt okej ändå. =)

Har börjat gå hos en kiropraktor en gång i veckan för att få ordning på min höft, rygg, nacke och knä. O det fungerar... Har nästan inte alls ont i höften o knät bråkar inte alls mycket. Är väl lite jobb kvar med det skulle jag tro men det går verkligen åt rätt håll. =)
Så nu har jag kommit igång med att gå på promenad med Texas igen. Väntar nog ett litet tag till med att sätta igång att springa. Då jag jobbar dag nu när chefen är borta så blir det typ en timmes promenad 4 dagar i veckan i beckmörker.

En bra början i alla fall. =)


RSS 2.0