Vinter vs Sommar

Okej... Jag älskar vintern, det e roligt med snön (tycker både jag o min son) o det är väldigt vackert ute.Men jag tycker ändå att det räcker nu. Jag vill ha sommar o VARMT... ♥


Galen ponny och galna tjejer!

I veckan sov en kompis hos mig. Då jag ver lite ledig mitt i veckan o hon var hemma från jobbet o var "sjuk" så passade vi på att se om det gick att tolka efter min ponny.
Gick faktiskt toppen bra. Första dagen i alla fall... Den andra gick det super ända tills jag tänkte att; Jag tar en sista liten runda i galopp..... Problemet var att Texas inte alls ville stanna när jag ville det. Ha ha. Snacka om att det gick undan.
Får ju i o för sig verkligen skylla min själv. Känner ju min ponny ganska bra o vet att han är het o kan sticka om man "släpper" honnom. Om jag hade tänkt lite o hållt honnom i kort galopp så hade det gått toppen. Men jag tänker inte alltid efter innan.... ;)
Nu gick det faktiskt bra, inga skador o ingen som blev rädd, tur att det var jag som satt bakom.
Vi var på golfbanan så det var gott om platts o så.
Nästa vecka ska jag ut själv med honnom hade jag tänkt. Kanske ska ta o slänga på sig en hjälm då kanske.... ;)
Ja jösses!

Snacka om att det varit mycket att göra. Cheferna har varit bort resta så jag har jobbat varje dag 8-16 o sen på kvällarna har jag ju flyttat. Men nu börjar jag i alla fall komma lite i ordning hemma. Hemma i min EGEN lägenhet. Konstigt att man nästan känner sig mera vuxen när man flyttar själv till en lägenhet än när man köper hus o skaffar barn. Hmmm. Vi tjejer är nog lite knasiga ibland. Eller är det bara jag???När jag fyllde år fick jag ju presentkort på IKEA så jag o mamma var där, hittade massa roliga saker. Har nog faktiskt det mesta nu, förutom brödrost och konservöppnare. Ha ha.
Det hade verkligen inte gått så bra o smidigt som det gjort med flytt o allt om jag inte fått så mycke hjälp från Christer. Verkligen en toppen vän. Tror jag kommer att få se till att bjuda honnom på mat ett par år eller så. ;)O vet ni???? Jag har ett BADKAR...... Det har jag alltid velat ha, verkligen helt underbart. Det kommer att bli många mysiga kvällar där i framtiden skulle jag tro.Dennis verkar oxå att trivas. Både i lägeheten o i badkaret. ;)


RSS 2.0