Logoped mm.


Inte helt frisk ännu, men jag står på benen i alla fall. :)

Idag var vi hos en logoped med Dennis för att kolla på hans tal lite. Han fick bläddra i en tjock bok med bilder o säga vad det var på sidorna. Gick rätt bra. Det var lite saker som inte var rätt, men inte så pass fel att vi skall oroa oss eller behöver att träna på något hemma. Så det var ju super skönt. Vi skall tillbaka dit när Dennis är 4 för att kolla upp igen. Om det som var fel nu har rättat till sig eller inte. Eftersom Örian (Dennis pappa) är dyslektiker så skall vi hålla lite extra koll på tal o skrift osv.

Igår gick Davids farfar bort, så snart kommer vi att åka ner till småland för hans begravning. :(

Har kollat lite (okej, erkänner, rätt mycket) på vår semestern. Förra året åkte vi till spanien när saltningen var slut. Förhoppningsvis kan vi åka även i år. Men denna gång tänkte vi hyra ett hus istället. Förutsatt att vi blir tre par som åker. Annars blir det nog lägenhet igen.
Om inte Erik o Ethe kan följa med så kanske jag o David åker till Rom ett par dagar. Bor på hotel o spanar in staden. Jag har länge drömt om att åka dit för att se allt. Älskar det mesta med lite historia. :) Alla vackra hus, kyrkor, museum o fornlämningar... Mmmmmmm.... Underbart....Vackert, eller hur??? ;)Kommentarer
Postat av: Danielle

Har varit i Italien några gånger, senast i somras, då var vi i Florens, men bilade ju så vi var ju lite överallt, Pisa bland annat. Hojta om du vill ha tips på sevärdheter. Vi var på två slott bland annat. Hur häftigt som helst!

2010-10-26 @ 20:30:27
URL: http://loomi.blogg.se/bostad

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0