1:a februariNästan en vecka sedan jag skrev så vi tar o gör en snabb uppdatering då. :)

Torsdag: Tog det lugnt hemma, tvättade lite och var så klart i stallet. Tog en liten tur med Massa, vi skrittade ca 20 min. Hon skötte sig som vanligt. Tror att hon börjar att känna sig riktigt hemma nu, för hon små testar lite då och då. Inte alls några allvarliga saker utan snarare att hon kanske inte stannar när jag ber henne utan några meter efter eller försöker gå om. Allt är väldigt lätt att korigera, känns som att hon bara vill kolla vad som fungerar med mig. ;)
På eftermiddan kom Petra över, hon åkte med mig och hämtade Dennis på dagis och stannade sedan på middag. Calle kom oxå över så vi slappade i soffan och såg på en film.

Fredagen var det lugnt och skönt hela dagen. Massa fick vila.

Lördagen sen då.....
Petra kom över vid 10 tiden. Straxt innan 11 åkte David och Dennis till klubben medans jag och Petra åkte till stallet.
Hanna (Massas medryttare) fick rida första gången så vi gick med henne då. Skrittade ca 30 min. Gick hur bra som hellst, Hanna var super duktig, väldigt lugn och mjuk. :)
Hämtade hem Dennis från klubben, mamma kom över, jag och Petra åkte och tog in hästarna (min tur att ha stall passet ) Sedan en liten till tur med Massa. Blev ca 10 min denna gång bara. :)
Hem igen för att äta middag och säga god natt till Dennis, tillbaks till stallet för kvällsfodringen och nattning. Hem igen, korkade upp vinet och gjorde oss klara för kvällens fest på klubben.
Emy kom över.
Syrran som nyligen fått körkort fick den stora äran att agera chafför. ;)


(Jag och syrran innan jag fixade håret)
Hade en super skoj kväll som slutade hemma i sängen runt 03.00. ♥:at som jobbade på klubben under kvällen kom hem ca två timmar senare, tror jag, jag sov. ;)

Söndagen spenderades i soffan med pizza till middag.

Måndag, stallet och sedan jobb. Massa fick en promenad på ca 20 min.

Tisdag. Öppnade macken idag. Fullt ös hela dagen. Super ont i fötterna. Till stallet en snabbis bara och sen hem för mysig middag och film med ♥:at.
Imorgon har jag utsläppet. :)

Ha en mysig kväll!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0